Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτόματοι συρμοί χωρίς οδηγό στο μετρό του Πεκίνου

9 Μαΐου, 2018 by Σταματίνα

Μια γραμμή όπου οι συρμοί θα κινούνται χωρίς οδηγό θα αποκτήσει το μετρό του Πεκίνου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Επιτροπής Εποπτείας και Διοίκησης Κρατικών Περιουσιακών Στοιχείων του Κρατικού Συμβουλίου.

Η γραμμή 12 του μετρό του Πεκίνου, που θα συνδέει το ανατολικό με το δυτικό τμήμα της κινεζικής πρωτεύουσας, θα έχει μήκος 29,4 χιλιομέτρων και 21 σταθμούς. Αναμένεται να είναι έτοιμη το 2021.

Στη γραμμή θα χρησιμοποιηθεί ένα σύστημα σηματοδότησης της κινεζικής εταιρίας CRSC, ενώ η λειτουργία της θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη.

Το Πεκίνο έχει υιοθετήσει μέτρα προκειμένου να περιορίσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη, κατασκευάζοντας γραμμές μετρό.

Έως τα τέλη του 2017, το σύστημα μετρό της πόλης είχε μήκος 608 χιλιομέτρων, ενώ έως το 2018, θα φθάσει τα 630 χιλιόμετρα. Το Πεκίνο διαθέτει σήμερα 22 γραμμές μετρό.

 

 

 

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2018 at 23:44 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply