Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Η πόλη των Γρεβενών θα τροφοδοτηθεί με συμπιεσμένο φυσικό αέριο”.. (εικόνες + video)

5 Μαΐου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Με τη σφραγίδα του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, του Αναπληρωτή Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου, του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και του Προέδρου της ΔΕΔΑ κ. Τερζόπουλου, προχωρούν οι διαδικασίες παροχής φυσικού αερίου στην πόλη των Γρεβενών.


Η πόλη των Γρεβενών θα τροφοδοτηθεί με συμπιεσμένο φυσικό αέριο. Ο κανονισμός του συμπιεσμένου αερίου είναι έτοιμος από την ΡΑΕ. Ενιαία τιμολόγιο(τέλος διανομής) για την Δυτική Μακεδονία (Καστοριά, Άργος Ορεστικό και Γρεβενά!Το έργο θα τρέξει γρήγορα στα πλαίσια του ΕΣΠΑ. Εντός των χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης του έργου!
Για ακόμη μία φορά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης επιβεβαιώνεται από τον Πρόεδρο της ΔΕΔΑ κ. Τερζόπουλο!


Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώθηκαν τα χρονοδιαγράμματα των απαιτούμενων ενεργειών από πλευράς, συναρμόδιων υπουργείων, ΡΑΕ, διαχειριστών δικτύων, Περιφερειών και Δήμων, ανακοινώθηκε η ενιαία τιμολόγηση στον καταναλωτή ανα περιφέρεια, ενώ προκρίθηκε ο τρόπος μεταφοράς του συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) μέσω «εικονικού» αγωγού ως ο πλέον συμφερότερος για την βιωσιμότητα του έργου.

This entry was posted on Σάββατο, 5 Μαΐου, 2018 at 21:06 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply