Με τη σφραγίδα του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, του Αναπληρωτή Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου, του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και του Προέδρου της ΔΕΔΑ κ. Τερζόπουλου, προχωρούν οι διαδικασίες παροχής φυσικού αερίου στην πόλη των Γρεβενών.


Η πόλη των Γρεβενών θα τροφοδοτηθεί με συμπιεσμένο φυσικό αέριο. Ο κανονισμός του συμπιεσμένου αερίου είναι έτοιμος από την ΡΑΕ. Ενιαία τιμολόγιο(τέλος διανομής) για την Δυτική Μακεδονία (Καστοριά, Άργος Ορεστικό και Γρεβενά!Το έργο θα τρέξει γρήγορα στα πλαίσια του ΕΣΠΑ. Εντός των χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης του έργου!
Για ακόμη μία φορά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης επιβεβαιώνεται από τον Πρόεδρο της ΔΕΔΑ κ. Τερζόπουλο!


Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώθηκαν τα χρονοδιαγράμματα των απαιτούμενων ενεργειών από πλευράς, συναρμόδιων υπουργείων, ΡΑΕ, διαχειριστών δικτύων, Περιφερειών και Δήμων, ανακοινώθηκε η ενιαία τιμολόγηση στον καταναλωτή ανα περιφέρεια, ενώ προκρίθηκε ο τρόπος μεταφοράς του συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) μέσω «εικονικού» αγωγού ως ο πλέον συμφερότερος για την βιωσιμότητα του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.