Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Bugatti Chiron: Νέο online σύστημα ελέγχου 

3 Μαΐου, 2018 by Σταματίνα

Η Bugatti είχε παρουσιάσει ένα online σύστημα ελέγχου για πρώτη φορά το 2004, ταυτόχρονα με την παρουσίαση της Veyron 16.4.

Τώρα παρουσιάζει την εξέλιξή του, που λειτουργεί για όλες τις Chiron και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου στο οποίο υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Έτσι ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να ενημερώνεται άμεσα, στο smartphone του, για την κατάσταση του αυτοκινήτου του.
Τα δεδομένα τρέχουν αμφίδρομα ανάμεσα σε ένα αλουμινένιο πομποδέκτη και επεξεργαστή δεδομένων διάστασης 140x50x100 χιλιοστών που επικοινωνεί με τα κεντρικά της Bugatti στη Γαλλία. Έτσι ο ιδιοκτήτης Chiron δέχεται ενημερώσεις και πρεοιδοποιήσεις για οτιδήποτε, από μία μικρή απώλεια πίεσης ελαστικών μέχρι και μία σοβαρή βλάβη ή δυσλειτουργία.

Στην περίπτωση που ισχύει το τελευταίο υπάρχει στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Μέση Ανατολή άμεση ιπτάμενη βοήθεια από ειδικούς της Bugatti.

 

 

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 3 Μαΐου, 2018 at 19:01 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply