Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κάηκαν ζωντανά 180 ζώα στα Γρεβενά

1 Μαΐου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής

Τεράστια οικονομική ζημιά προκάλεσε σε έναν άτυχο κτηνοτρόφο η πυρκαγιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί στο χωριό Νεοχώρι των Γρεβενών και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς και να καούν ζωντανά 180 ζώα.


Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής και ερευνάται από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Πάντως, εκτός από τον κυρίως χώρο του στάβλου που είχε έκταση 250 τετραγωνικά και μέσα απανθρακώθηκαν 90 γαλακτοφόρα πρόβατα, 50 κατσίκια, 30 αρνιά και 30 κότες, καταστράφηκαν και οι διπλανές αποθήκες με πλήθος από γεωργικά προϊόντα που βρίσκονταν μέσα.

Στον χώρο καταστροφής αναμένονται υπάλληλοι του ΕΛΓΑ οι οποίοι θα επιβεβαιώσουν τον αριθμό των ζώων που θανατώθηκαν και τις ποσότητες των αποθηκευμένων προϊόντων που έγιναν στάχτη, ώστε να μπορέσει να αποζημιωθεί ο ιδιοκτήτης.

πρώτο θέμα

This entry was posted on Τρίτη, 1 Μαΐου, 2018 at 23:24 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply