Διανομή 130 δεμάτων μέσω Κοινωνικού Παντοπωλείου

Πριν λίγους μήνες η προσφορά δύο σχολείων (4ο Δημοτικό Σχολείο και 1ο Λύκειο) στάθηκε αφορμή και έναυσμα ενάρξεως μιας κίνησης προσφοράς για το συνάνθρωπο.
Από τότε, μετά από αιτήματα του Δήμου Γρεβενών, ακολούθησαν την φιλάνθρωπη αυτή κίνηση και οι παρακάτω επιχειρήσεις, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποικιλία προϊόντων στους δικαιούχους.
Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις:
1. Τυροκομικά Κουρέλλας
2. Υιοί Β. Μέντζιου ΟΕ
3. Μύλοι Γρεβενών Γιαννακόπουλος
4. Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
5. Προιόντα ζύμης ALFA
6. Barilla Hellas
7. Supermarket LIDL

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δράσης, τις Επιχειρήσεις και τους Πολίτες που προσέφεραν είδη διατροφής καθώς και το ανθρώπινο Δυναμικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας, για τη βοήθειά τους.

Εύχονται αυτή η πράξη προσφοράς να επαναληφθεί ώστε πολίτες και Δήμος να αποτελέσουν έναν πυλώνα αλληλεγγύης.


Διανομή 130 δεμάτων μέσω Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δέματα αγάπης με τρόφιμα διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών σε περισσότερους από 300 ωφελούμενους που είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Δικαιούχοι των δεμάτων που διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο ήταν μακροχρόνια άνεργοι, άποροι, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία, μοναχικοί άνθρωποι, ηλικιωμένοι.

Παράλληλα ο Δήμος στήριξε τις κοινωνικές δράσεις της τοπικής Εκκλησίας και διένειμε κολατσιό στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.