Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων-Κορασίδων 2018 με τις “Αμαζόνες” των Γρεβενών (εικόνες)

29 Απριλίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Πανέτοιμες για να διεκδικήσουν μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων που θα διεξαχθεί από τις 3/5/1018 ως τις 6/5/2018 στην Ελευθερούπολη Καβάλας είναι οι «Αμαζόνες» (Οι Αμαζόνες ήταν λαός της ελληνικής μυθολογίας με υπερφυσικές δυνάμεις , που αποτελούνταν αποκλειστικά από γυναίκες. Το βασίλειό τους βρίσκονταν στις βορειοανατολικές ακτές του Εύξεινου Πόντου) του Α.Γ.Σ. Ελιμειώτη, ΣτεφανίδουΌλγα και Τσεπίδου Αχιλλεία.Στην προκήρυξη των αγώνων αναφέρεται ξεκάθαρα, πως οι πυγμάχοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένες στα μητρώατης Ομοσπονδίας, τουλάχιστον 180 ημέρες, πριν από την έναρξη του εν λόγω Πανελληνίου Πρωταθλήματος.


Εξαιτίας αυτού του περιορισμού δεν μπορούν να αγωνιστούν τέσσερις ακόμη αθλητές του Ελιμειώτη, διότι την ήμερα έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματοςέχουν συμπληρώσει εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ομοσπονδίας 173 ημέρες. Δηλαδή για μια εβδομάδα χάνουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα. Πρόκειται για την Ζάχου Ελισάβετ, τον Ζιώγα Βασίλειο, τον Καράκαρη Θωμά και τον Πήχα Νικόλαο. Να συνεχίσουν τα παιδιά με τονίδιο ζήλο και την όρεξη που τους χαρακτηρίζει και θα έχουν ανάλογες ευκαιρίες στο μέλλον.

This entry was posted on Κυριακή, 29 Απριλίου, 2018 at 18:39 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply