Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Jobday Γρεβενά, μια ημερίδα διαδραστικών σεμιναρίων με θέμα την ενημέρωση και ενίσχυση στην αναζήτηση εργασίας

23 Απριλίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Το Skywalker.gr επισκέπτεται για πρώτη φορά την πόλη των Γρεβενών! Στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το έργον» και σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει το #Jobday Γρεβενά, μια ημερίδα διαδραστικών σεμιναρίων με θέμα την ενημέρωση και ενίσχυση στην αναζήτηση εργασίας.


Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν στην αναζήτηση εργασίας και σε όσους ενδιαφέρονται να βρουν τρόπους προσέγγισης νέων ιδεών, στοχεύοντας στην ενδυνάμωσή τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή στις εισηγήσεις.

Βασικές θεματικές είναι η γνωριμία με τις δεξιότητες που χρειάζονται στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, οι τεχνικές αναζήτησης εργασίας, η σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος και η προετοιμασία για συνέντευξη επιλογής προσωπικού, ενώ θα δοθεί και η οπτική των επιχειρήσεων επί των παραπάνω θεμάτων. Οι εισηγήσεις θα διεξαχθούν από την εξειδικευμένη ομάδα Περιφερειακής Δράσης του Skywalker.gr.

Το #Jobday Γρεβενά θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά, στις 8 Μαΐου και ώρες 10:00 με 16:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη μετά από προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε το πρόγραμμα του #JobDay Γρεβενά και δηλώστε συμμετοχή εδώ.


This entry was posted on Δευτέρα, 23 Απριλίου, 2018 at 12:05 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply