Οι εκδόσεις S+ αισθeτικό, πραγματοποίησαν το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στην αίθουσα του
Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, την παρουσίαση του νέου βιβλίου του γρεβενιώτη Πολιτικού Επιστήμονα και Διεθνολόγου, Ιωάννη Μήτσιου, Μ.Α Παν/μίου Northeastern Βοστώνης.
Είναι η δεύτερη εκδοτική προσπάθεια του εκδοτικού οίκου που έχει έδρα τα Γρεβενά.

Για το βιβλίο μίλησαν οι :
Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος, Εκδότης – Σχεδιαστής
Σίμος Ζαγκανίκας, Προϊστάμενος Δημόσιας Βιβλιοθήκης Γρεβενών
Ιωάννης Μήτσιος, Συγγραφέας
Συντόνισε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μάκης Νασιάδης.
Η εκδήλωση:

Το νέο βιβλίο του Γιάννη Μήτσιου, αντανακλά την αγωνία για το αύριο της Ελλάδας, μέσα σ΄ έναν σύνθετο κόσμο που φαίνεται να χάνει τις σταθερές του.
Περιγράφει με αναλυτικό τρόπο την κατάσταση της χώρας σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο και τολμά να κάνει προτάσεις για το αύριο και την αναγέννηση της χώρας, αναδεικνύοντας τα δυνατά της σημεία γι΄ αυτή την πορεία.
Παρουσιάζει τα διεθνή γεγονότα σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Βαλκάνια, την παγκοσμιοποίηση, το ρόλο των θρησκειών κλπ με απλό και κατανοητό τρόπο για τον αναγνώστη και τη θέση της Ελλάδας σ΄ αυτόν τον απρόβλεπτο και μεταβαλλόμενο σύγχρονο κόσμο.
Για το συγγραφέα προϋπόθεση για την αναγέννηση της Ελλάδας είναι η ύπαρξη ενός δημιουργικού οράματος για το αύριο και ενός σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης που θα υλοποιηθεί με «νέο πολιτικό αίμα», που θα πιστεύει στην πατρίδα, στην εθνική αξιοπρέπεια και στο μεγαλείο του ελληνισμού με σύγχρονο σοβαρό πατριωτικό λόγο και εθνική αυτοπεποίθηση. Το στοίχημα πρέπει να κερδηθεί…..

To Στοίχημα της Αναγέννησης, εκδόθηκε και κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018 από τον γρεβενιώτικο Eκδοτικό Oίκο & Δημιουργικό Γραφείο S+ (αισθeτικό) Έχει καταχωρηθεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, με αριθμό ISBN: 978-618-82280-1-6

Πληροφορίες κεντρική διάθεση:
Εκδόσεις S+ αισθeτικό
Μ. Αλεξάνδρου 10, ΓΡΕΒΕΝΑ – www.grevenart.gr

 

Δείτε εικόνες στον ΑΕΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.