Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 24-25/4, οι ρεβάνς στις 1-2/5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου

Την «τιτανομαχία» Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε η κληρωτίδα στη σημερινή (13/4) εκδήλωση της UEFA στη Νιόν.

Οι «Βαυαροί» μετά την πιο δύσκολη από ο,τι δείχνει το τελικό σκορ, πρόκριση επί της Σεβίλης, θα έρθουν αντιμέτωποι με μία ακόμα ισπανική ομάδα και καλούνται να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους αν θέλουν να είναι παρόντες στον τελικό του Κιέβου.

Η αμφιλεγόμενη πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γιουβέντους, απέδειξε πως η «Βασίλισσα» έχει τρωτά σημεία. Παρ’ όλα αυτά, οι «Μερένχες», με δύο συνεχόμενες κατακτήσεις στο ιστορικό τους, δεν μπορούν να υποτιμηθούν από κανέναν.

Στο άλλο ζευγάρι, η Λίβερπουλ θα έρθει αντιμέτωπη με τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά.

Η εντυπωσιακή ως τώρα, αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρέσυρε στο πέρασμά της και την Μάντσεστερ Σίτι και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στη διοργάνωση, όντας αχτύπητη στην επίθεση και αρκετά «σουλουπωμένη» αμυντικά ελέω Φαν Ντάικ.


Απέναντί της η Ρόμα, η οποία πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές υπερβάσεις της ιστορίας της, αποκλείοντας τη Μπαρτσελόνα και πλέον, μπορεί να ονειρεύεται τη κατάκτηση του τροπαίου στις 26 Μαΐου.

Αναλυτικά η κλήρωση των ημιτελικών:

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)-Ρόμα (Ιταλία)

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 24-25/4, οι ρεβάνς στις 1-2/5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.