Ιδρυτική συνέλευση την Κυριακή

Την ιδρυτική του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 ο υπό σύσταση Σύλλογος των Φίλων Υλοποίησης του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών.

Για το λόγο αυτό καλούνται: Φυσικά Πρόσωπα και Εκπρόσωποι Φορέων, συλλόγων και σωματείων να παρευρεθούν στη συνεδρίαση αυτή, ώστε να ενημερωθούν για την πορεία του έργου, αλλά και να εκφράσουν τις απόψεις και τις ιδέες λειτουργίας του μεγαλεπήβολου αυτού έργου.

Ενημέρωση για την πορεία του κατασκευής του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου θα γίνει από τον Αστροφυσικό – Συνεργάτη της NASA και εμπνευστή του έργου, Θανάση Οικονόμου, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση για το έργο από τον επικεφαλής της ομάδας Μελετητών, Σπύρο Κάνουρα, όπως επίσης και ενημέρωση για το καταστατικό του υπό σύσταση συλλόγου Φίλων του Αστεροσκοπείου, από τον πρόεδρο του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας, Νίκο Πλεξίδα.

Στον υπό σύσταση Σύλλογο Φίλων Υλοποίησης του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών μπορούν να εγγραφούν όσοι το επιθυμούν.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών στις 11:30 π.μ. της Κυριακής του Θωμά 15 Απριλίου 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.