Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Ανδρέας Πάτσης για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπακαρί Χέντερσον

10 Απριλίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

«Έχω υποσχεθεί στη μητέρα και τον πατέρα του Μπακαρί ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νομικό περιθώριο στην Ελλάδα, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι για την απάνθρωπη αυτή πράξη»δήλωσε ο Ανδρέας Πάτσης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», η οποία δημοσιεύει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, κατά το οποίο περιγράφεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η πρωτοφανής αγριότητα των δραστών της δολοφονίας.


Μάλιστα ο Ανδρέας Πάτσης που έχει αναλάβει αφιλοκερδώς την υπόθεση, ώστε να δηλώσουν οι γονείς παράσταση πολιτικής αγωγής, συζήτησε το θέμα σε συνάντηση που είχε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη,με τους Αμερικανούς δικηγόρους της οικογένειας. Η οικογένεια του νεαρού Αμερικανού, έχει δηλώσει την πρόθεσή της να καταθέσει αγωγή στα ελληνικά δικαστήρια αξιώνοντας μεγάλη αποζημίωση, υπάρχει όμως έντονος προβληματισμός, καθώς οι γονείς του Μπακαρί Χέντερσον, δεν μπορούν να αναλάβουν ούτε τα δικαστικά έξοδα.

Στις 55 σελίδες του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «11 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για το θάνατο του νεαρού Αμερικανού», ενώ περιγράφεται πως στην υπόθεση εμπλέκονται 9 άτομα μαζί με έναν ακόμα δράστη, ο οποίος δεν εντοπίστηκε ποτέ και αναφέρεται ως «άγνωστος κατά την κύρια ανάκριση».

This entry was posted on Τρίτη, 10 Απριλίου, 2018 at 17:11 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply