Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (εικόνες)

9 Απριλίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Για ακόμη μια φορά και φέτος οι κρατούμενοι μαζί με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο Σ.Κ.Κ. Γρεβενών είχαν την ευκαιρία, όπως όλοι οι χριστιανοί της πατρίδος μας, να γευθούν τα μυρίπνοα άνθη της Μεγάλης Εβδομάδος των Παθών του Κυρίου μας αλλά και της Αναστάσεως Αυτού. Την Μ. Τετάρτη τελέστηκε το Ι. Ευχέλαιο, την Μ. Πέμπτη η Θεία Λειτουργία, την Μ. Παρασκευή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ τέλεσε την Ακολουθία του Επιταφίου, ενώ η Ακολουθία της Αναστάσεως θα ηχήσει και στις πέντε πτέρυγες των φυλακισμένων.


«Κουράγιο,αδελφοί μου, ήταν τα λόγια του Σεβασμιωτάτου προς τους κρατούμενους. Η Ανάσταση έρχεται μόνο μέσα από την Μεγάλη Παρασκευή του πένθους και της λύπης», σημείωσε με έμφαση ο κ. Δαβίδ, μοιράζοντας σε όλους το ενθύμιο του Επιταφίου.imgre

This entry was posted on Δευτέρα, 9 Απριλίου, 2018 at 19:31 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply