Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Formula 1: Τι αλλάζει η Liberty Media στο πρωτάθλημα

6 Απριλίου, 2018 by Σταματίνα

Ο στόχος της Liberty Media από τότε που ανέλαβε τις τύχες της Formula 1, είναι να την κάνει ακόμη πιο ελκυστική.

Και έτσι να ανέβουν και τα έσοδα της

Το πρώτο βήμα είναι η πιο… επιθετική προώθηση στα media μέσω πολλών βίντεο από τη δράση εντός πίστας και συνεντεύξεων των πρωταγωνιστών. Στο δεύτερο βήμα εντάσσεται και η αλλαγή σε κανονισμούς και διαδικασίες σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό έρχεται στο προσκήνιο και η υιοθέτηση της τακτικής του sprint race («σύντομης κούρσας») μέσω της οποία θα προκύπτει η σειρά εκκίνησης σε κάθε Grand Prix.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Liberty Media, την Παρασκευή θα διεξάγονται οι τεχνικοί έλεγχοι στα μονοθέσια και οι δύο γύροι ελεύθερων δοκιμαστικών, ενώ το Σάββατο θα διεξάγονται κανονικά οι χρονομετρημένες κατατακτήριες δοκιμές και από τους χρόνους των μονοθεσίων θα διαμορφωθεί η σειρά εκκίνησης στην sprint race. Κατά τη διάρκειά της δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός σχετικά με χρήση ελαστικών και καυσίμων με αποτέλεσμα την ελευθερία των ομάδων και τη αύξηση του ανταγωνισμού και του θεάματος.

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 6 Απριλίου, 2018 at 22:02 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply