«Είσαι νεκρός» φέρεται να είπε ο Σαββίδης στον Κομίνη

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έκανε έφοδο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας απειλώντας θεούς και δαίμονες, έχοντας όπλο μέσα στη ζώνη του.



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το απίστευτο ντου του Ιβάν Σαββίδη με το περίστροφο στη ζώνη βγαίνουν από την πλευρά της ΑΕΚ. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που λένε οι άνθρωποι της ΑΕΚ την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατευθυνόμενος προς τον Κομίνη του φώναξε «Είσαι νεκρός»! Την ίδια ώρα γίνονται τρομακτικές πιέσεις στον Κομίνη να μετρήσει το γκολ στα αποδυτήρια! Γκολ που όπως φάνηκε και απο την τηλεοπτική μετάδοση σωστά έχει ακυρώσει.
Είναι χαρακτηριστικό πως το θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της ΑΕΚ είναι η είδηση για το ντου του Σαββίδη με το περίστροφο στον αγωνιστικό χώρο.

Μίχελ σε Κομίνη : «Εσύ, τελείωσες»
Ξέφυγαν τα πράγματα στην Τούμπα μετά το γκολ του ΠΑΟΚ που σωστά δεν μέτρησε. Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργο Κομίνη.

Μάλιστα, ο Σλοβάκος είπε στον ρέφερι του αγώνα μετά την απόφασή του: «Εσύ, τελείωσες».

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.