Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο μικροσκόπιο τα 88 προαπαιτούμενα για την 4η αξιολόγηση -Εως την Πέμπτη στην Αθήνα οι δανειστές

26 Φεβρουαρίου, 2018 by Σταματίνα

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα 88 προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης του προγράμματος, προκειμένου μέχρι την Πέμπτη, που θα αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι των δανειστών από την Αθήνα, να έχουν εντοπιστεί τα προβλήματα τεχνικής φύσεως.

Στόχος να επιλυθούν τέτοια προβλήματα, όπως για παράδειγμα σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση γ.γ. και διευθυντών στο Δημόσιο.

Ο προγραμματισμός έχει τρία σκέλη, σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών: πώς να τελειώσουν όλα τον Μάιο, να εντοπιστούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και να αντιμετωπιστούν. «Θέλουμε όλα τα κομμάτια του παζλ (συμπεριλαμβανομένου του χρέους) να κλείσουν έως τον Ιούνιο», επεσήμανε.

Την Τρίτη θα γίνουν συζητήσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, ενώ οι εκπρόσωποι των δανειστών θα αποχωρήσουν την Πέμπτη και θα επιστρέψουν μετά το Πάσχα.

 

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2018 at 18:02 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply