Η ζωή είναι ένα ταξίδι υγείας με τα σκαμπανεβάσματα και τις προκλήσεις της. Αυτές μπορεί να είναι μικρές ή μεγάλες, προσωρινές ή μόνιμες και μπορεί να επηρεάσουν τους πάντες, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους.

Σε αυτό το ταξίδι, όμως, όλοι χρειάζονται κάποιον συνοδοιπόρο, και η εταιρεία Sanofi, με κεντρικό μήνυμα το «Empowering Life» (Ενδυναμώνοντας τη ζωή), βρίσκεται στο πλευρό εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις.

Στην Ελλάδα, υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι που ζουν με διαβήτη, πολλοί εξ αυτών χωρίς να το γνωρίζουν καν, ενώ πάνω από 10.000 άτομα ζουν με πολλαπλή σκλήρυνση. Οι άνθρωποι της Sanofi, όμως, προσπαθούν να υποστηρίξουν τους ασθενείς να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις υγείας και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους.

Η Sanofi είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες της βιομηχανίας των βιοεπιστημών, η οποία εργάζεται σκληρά για να μετατρέψει την επιστημονική καινοτομία σε θεραπευτικές λύσεις.

Επενδύοντας μάλιστα, 6 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για Έρευνα και Ανάπτυξη, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως προσφέρει καινοτόμες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων υγείας. Στηρίζει ασθενείς με πεπτικά προβλήματα, ένα απλό κρυολόγημα, ή καρκίνο, αλλά και ανθρώπους με σπάνιες νόσους, όπως τα αθροιστικά λυσοσωμικά νοσήματα (LSDs), άτομα με πολλαπλή σκλήρυνση ή ατοπική δερματίτιδα κι άλλους με διαβήτη και καρδιαγγειακά νοσήματα.

Είναι γνωστή εξάλλου, η συνεισφορά της στο τομέα του διαβήτη. Για περισσότερα από 90 χρόνια, η Sanofi καινοτομεί αναπτύσσοντας αποτελεσματικές θεραπείες, ενημερωτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα προκειμένου να προσφέρει στα άτομα με διαβήτη μια πιο υγιή και παραγωγική ζωή.

Μεγάλη όμως είναι η συνεισφορά της και στον τομέα της ανοσολογίας και της φλεγμονής, ενδυναμώνοντας τη ζωή των ανθρώπων που ζουν με χρόνιες παθήσεις, όπως το άσθμα, η υπέρταση, η ρευματοειδής αρθρίτιδα αλλά και η ατοπική δερματίτιδα.

Σημαντική όμως είναι η συμβολή της Sanofi και για τα άτομα στην Ελλάδα που ζουν με πολλαπλή σκλήρυνση. Οι άνθρωποι αυτοί βιώνουν συναισθηματικές και σωματικές προκλήσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους. Αναπτύσσοντας καινοτόμες θεραπείες που αναστέλλουν την εξέλιξη της νόσου και βοηθούν στη βελτίωση της ζωής αυτών των ανθρώπων.

Η Sanofi κάνει πράξη τα λεγόμενά της υποστηρίζοντας τους ασθενείς να ζουν περισσότερο, να ζουν καλύτερα και να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο.

Η Sanofi Ελλάδας με μια ματιά

  • Δυναμική Παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερο από 40 χρόνια
  • 240+ εργαζόμενοι
  • 2η θέση σε όγκο πωλήσεων, 4η θέση σε αξίες πωλήσεων
  • Βασικές θεραπευτικές κατηγορίες: Διαβήτης, Καρδιαγγειακά νοσήματα, Σπάνιες παθήσεις, Πολλαπλή σκλήρυνση, Ογκολογία & Ανοσολογία, Καταναλωτικά Προϊόντα
  • Μεγάλη επένδυση σε κλινικές μελέτες
  • Ασθενείς, δεοντολογία, εργαζόμενοι και περιβάλλον είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας

 

 

 

 

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.