Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Instagram θα λέει στους χρήστες πότε κάποιος κάνει screenshot -Με ποιον τρόπο θα το παρακάμψετε

16 Φεβρουαρίου, 2018 by Σταματίνα

Ακόμα μία λειτουργία του Snapchat θα προστεθεί πολύ σύντομα στο Instagram και ήταν αρκετή για να θορυβήσει τους χρήστες του κοινωνικού μέσου.

Από χθες κυκλοφορεί η είδηση ότι όταν κάποιος χρήστης θα τραβάscreenshot σε Stories άλλου χρήστη, τότε ο τελευταίος θα λαμβάνειειδοποίηση που θα τον ενημερώνει για τη συγκεκριμένη ενέργεια από τον συγκεκριμένο χρήστη.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος άρχισε να κάνει σχόλια στο twitter για τα νέα αυτά δεδομένα του Instagram που θα βάλει τέλος στο stocking. 

Πολλοί ανησύχησαν καθώς από εδώ και πέρα οι ημέρες που κάποιοι κατασκοπεύουν το προφίλ ενός χρήστη και κρατούν φωτογραφίες του χωρίς να το ξέρει ανήκουν πια στο παρελθόν.

Οι stockers έχουν χάσει για τα καλά τον ύπνο τους.

Δείτε εδώ:

 

 

Ωστόσο, δυστυχώς διαπιστώθηκε πως αν το τηλέφωνο βρίσκεται σεairplane mode, οι ειδοποιήσεις των screenshots δεν θα σταλούν στο χρήστη που ανέβασε το περιεχόμενο.

Αλλοι τρόποι για να πάρει κανείς screenshot χωρίς να ειδοποιηθεί ο uploader είναι τα screenshots να γίνουν μέσω του υπολογιστή ή μέσω τρίτων εφαρμογών.

Για παράδειγμα το λειτουργικό Android επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν ιστορίες της επιλογής τους χωρίς να φαίνονται.

 

 

 

 

bovary

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2018 at 22:03 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply