Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήρια Τραμπ σε Αναστασιάδη για την επανεκλογή του: Ο λαός σάς εμπιστεύεται για να επανενώσετε το νησί

16 Φεβρουαρίου, 2018 by Σταματίνα

Συγχαρητήρια μηνύματα από τον γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες και τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, έλαβε ο Νίκος Αναστασιάδης, με την ευκαιρία της επανεκλογής του στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο μήνυμα του ο κ. Γκουτέρες εύχεται κάθε επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων του Κύπριου Προέδρου. «Πιστεύω ότι θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μαζί για να αντιμετωπίσουμε τις πολλές περίπλοκες διεθνείς προκλήσεις που έπονται» αναφέρει. Επίσης, σημειώνει ότι προσβλέπει «στη συνεχιζόμενη συνεργασία» και στις προσπάθειές του για επίλυση του μακροχρόνιου κυπριακού προβλήματος. «Τα Ηνωμένα Έθνη θα συνεχίσουν να είναι υποστηρικτικά σε αυτές τις προσπάθειες» διαβεβαιώνει ο γγ των Ηνωμένων Εθνών.

Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρει: «Η νίκη σας δείχνει ότι ο λαός σάς εμπιστεύεται για να συνεχίσετε την οικονομική ανάκαμψη της Κύπρου και για να επανενώσετε το νησί ως μια διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία».

Ο κ. Τράμπ σημειώνει ότι εκτιμά τη συνεργασία των ΗΠΑ με την Κύπρο, που «βασίζεται πάνω σε κοινές αξίες και την προσήλωση στη Δημοκρατία». «Κάθε καλό σε εσάς και τον λαό της Κύπρου» καταλήγει στο μήνυμά του ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2018 at 21:02 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply