Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αστέρας: Το “EL CLASICO” στο βόλεϊ γυναικών την Κυριακή στο κλειστό των Γρεβενών

9 Φεβρουαρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Μια αγωνιστική πριν το πέρας του πρώτου γύρου βρίσκεται το πρωτάθλημα των Γυναικών, όπου συμμετέχει η ομάδα μας, ο Αστέρας Γρεβενών. Τα ¨αστέρια” συναντάνε τον Γ.Σ.Γρεβενών, στο Δ.A.K. Γρεβενών την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 18:00.


Ο κ.Σάκης Τσιμπέρης μίλησε, για το παιγνίδι της Κυριακής: “Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και καταφέρνει και αποδίδει καθημερινά στο γήπεδο το βόλεϊ, που είχαμε θέσει ως στόχο, από την αρχή της χρονιάς όλοι μαζί. Παιγνίδια όπως αυτό της Κυριακής, είναι από αυτά που οι αθλήτριες χαίρονται να παίζουν και αυτό είναι έξτρα κίνητρο, για να αποδώσουμε καλό βόλεϊ, αφενός για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει να μας παρακολουθήσει και αφετέρου για να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία“.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, Ώρα: 18:00

Γυναίκες

Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο, Δ.α.κ. Γρεβενών: Γ.Σ.Γρεβενών – Αστέρας Γρεβενών

Αστέρας Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, 2018 at 16:03 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply