Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Περίεργο: Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Μάκο αναβάλλει το γάμο της για το… 2020!

6 Φεβρουαρίου, 2018 by Σταματίνα

Ο πολυαναμενόμενος γάμος της πριγκίπισσας Μάκο με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέι Κομούρο, αναβάλεται, αναφέρουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η Μάκο και ο συμφοιτητής της στο πανεπιστήμιο, Κέι Κομούρο, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Μάκο είναι το μεγαλύτερο εγγόνι του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας Ακιχίτο.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης το πρακτορείο Imperial Household δήλωσε την Τρίτη πως ο γάμος, που είχε προγραμματιστεί για το Νοέμβριο, θα καθυστερήσει μέχρι το 2020, επικαλούμενο έλλειψη χρόνου για τις προετοιμασίες.

Τα μέσα ενημέρωσης λένε πως η Μάκο ανέφερε σε δήλωσή της πως το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει το γάμο μέχρι την παραίτηση του αυτοκράτορα τον επόμενο χρόνο.


Η πριγκίπισσα Μάκο με τον πατέρα της, πρίγκιπα Ακισίτο. 

Η ξαφνική ανακοίνωση, όμως, πυροδότησε φήμες πως η αναβολή μπορεί να συνδέεται με την πρόσφατη αποκάλυψη για το οικογενειακό υπόβαθρο του Κομούρο.

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, 2018 at 20:02 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply