Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απόκοσμο: Στέρεψαν τα κανάλια στη Βενετία λόγω υπερπανσελήνου!

3 Φεβρουαρίου, 2018 by Σταματίνα

Μπορεί η υπερπανσέληνος να «εξαφάνισε» τη θάλασσα στο Ναύπλιο, αλλά μεγαλύτερο φαίνεται να είναι το πρόβλημα στη Βενετία.

Οι γόνδολες έχουν σκεπαστεί και ακινητοποιηθεί, καθώς τα κανάλια έχουν στερέψει λόγω του ματωμένου φεγγαριού.

Βέβαια το φεγγάρι δεν ήταν η μόνη αιτία, καθώς το κρύο και οι αραιές βροχοπτώσεις ανάγκασαν τους γονδολιέριδες να αφήσουν στην άκρη τα κουπιά τους.

Όπως είναι λογικό, τα στεγνά κανάλια και ο μουντός καιρός δεν θυμίζουν σε τίποτα το ρομαντικό τοπίο που αντικρίζουν οι ερωτευμένοι που επισκέπτονται την όμορφη ιταλική πόλη.

Πάντως, είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Βενετία πλήττεται από αυτό το φαινόμενο, καθώς και τα δύο προηγούμενα χρόνια η στάθμη του νερού είχε κατέβει κάτω από τα κανονικά επίπεδα.

Εκτός αυτού, η πόλη έρχεται αντιμέτωπη πολλές φορές τον χρόνο με τις πλημμύρες με αποτέλεσμα ναι μεν ο τουρισμός να συνεχίζει την ανοδική του πορεία, αλλά οι κάτοικοι να επιλέγουν άλλη χώρα για να μείνουν μόνιμα.

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, 2018 at 14:09 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply