Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρήστος Μπγιάλας : Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα αξιολόγησης για το υποέργο «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

2 Φεβρουαρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

“Ήταν Δίκαιο και έγινε Πράξη”
Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα αξιολόγησης για το υποέργο «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020» που αφορά 359 επιλαχόντες από όλη την Δυτική Μακεδονία, των οποίων οι αιτήσεις ήταν επιλέξιμες αλλά δεν καλύπτονταν από τις αρχικές πιστώσεις και εγκρίθηκαν ΟΛΕΣ.

Όπως ήδη είχα ενημερώσει με σχετικό Δελτίο Τύπου στις 19/01/18. Η πρόταση για την ένταξη ΟΛΩΝ των αιτήσεων του Προγράμματος Νέων Αγροτών στην Δυτική Μακεδονία μετά και την παρέμβαση μου, καθώς και την θετική εισήγηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό και υλοποιείται το αμέσως επόμενο διάστημα με την πληρωμή της προκαταβολής σε ΟΛΟΥΣ τους επιλαχόντες του Προγράμματος Νέων Αγροτών στην Δυτική Μακεδονία.

Οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού στο 1ο Συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης στην Δυτική Μακεδονία υλοποιούνται.

Αθόρυβα, με στοχευόμενες κινήσεις και σταθερά βήματα κάνουμε τις δεσμεύσεις πράξεις.

Ήταν Δίκαιο και έγινε Πράξη

 

Ο Βουλευτής Γρεβενών

Χρήστος Μπγιάλας

This entry was posted on Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, 2018 at 20:01 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply