Ο Φερνάντο Αλόνσο θέλει να γράφει ιστορία και μάλιστα θα το επιχειρήσει αυτό στο Λε Μαν το καλοκαίρι.

Οπως ανακοινώθηκε επίσημα ο Ισπανός οδηγός θα βρίσκεται στην ομάδα της Toyota στον ιστορικό αγώνα του Λε Μαν το ερχόμενο καλοκαίρι. Με στόχο να καταφέρει να πάρει νίκες στο Indy500 και στο Λε Μαν για να καταφέρει να ολοκληρώσει το τριπλ κράουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αφού ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει στο Grand Prix του Μονακό!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ο Φερνάντο Αλόνσο δήλωσε: «Προσπαθήσαμε πέρσι για το Indy, φτάσαμε κοντά, αλλά το χάσαμε για λίγο. Φέτος, χάρη στην McLaren θα αγωνιστώ στο Λε Μαν. Είναι μία μεγάλη πρόκληση, αλλά είμαι προετοιμασμένος και ανυπομονώ για τη μάχη. Η συμφωνία μου με την WEC έγινε πραγματικότητα μόνο με την κατανόηση και τη δυνατή σχέση που έχουμε με τη McLaren και είμαι χαρούμενος που κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό για εμένα. Σε καμία περίπτωση αυτή η πρόκληση δεν αλλάζει κάτι στις προτεραιότητές μου με τη Formula 1 να παραμένει πρώτη. Ο στόχος μου για το 2018 είναι να είμαι ανταγωνιστικός σε κάθε αγώνα και θεωρώ ότι είμαστε κοντά στο να το πετύχουμε αυτό».

 

 

 

iefimerida 

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.