Ιδιαίτερα αισιόδοξη ήταν η συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργο Σταθάκη στα πλαίσια της χθεσινής ενημερωτικής συνάντησης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς, όπου επιβεβαιώθηκε για μια φορά ακόμη η ένταξη των Γρεβενών στον νέο ενεργειακό χάρτη του αγωγού φυσικού αερίου (ΤΑΠ).
Στην κύρια συνεδρίαση με αντικείμενο την έλευση του αγωγού φυσικού αερίου προσδιορίστηκαν οι περιοχές που θα επωφεληθούν αυτής (Γρεβενά, Καστοριά και Άργος Ορεστικό), ο χρονικός ορίζοντας των εργασιών για τα δίκτυα διανομής και εξαγγέλθηκε επίσης η επιδότηση των νοικοκυριών για την μετατροπή των εσωτερικών εγκαταστάσεων θέρμανσης σε συμβατές με το φυσικό αέριο μορφές.


Τις εργασίες της συνεδρίασης παρακολούθησαν εκτός από τον Δήμαρχο και οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τριγώνης, Χρήστος Πέτρου, ο πρόεδρος της ΔΕΚΕΓ, κ. Γιάννης Μίχος και ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Απόστολος Τζουβάρας.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.