Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρόγραμμα ενημερώσεων σε σχολικές μονάδες από την ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. (εικόνες)

24 Ιανουαρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Στις 16 με 19 Ιανουαρίου η ΔΙΑΔΥΜΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου υλοποίησε το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ¨Ανακύκλωση, ανακαλύπτοντας τον κρυμμένο θησαυρό” σε σχολικές μονάδες του Δήμου.

Αναλυτικότερα έγιναν 19 ενημερώσεις σε 12 σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου με αποτέλεσμα οι μικροί μαθητές να μάθουν για τα ανακυκλώσιμα υλικά, το πρόγραμμα Διαλογής στην Πηγή των 4κάδων, που εφαρμόζεται μόνο στην Δυτική Μακεδονία, αλλά και οι μεγαλύτεροι να ενημερωθούν για τα οφέλη της ανακύκλωσης και της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων.


Την κεντρική ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κ. Θεοδωρίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Ε. Ακριτίδης, ενώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία τον Δημοτικό υπάλληλο κ. Α. Κατσουπάκη.


Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ συνεχίζει τις δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς, με τον αριθμό τον μαθητών που ενημερώθηκαν να φτάνει τους 2.500 και συνεχίζοντας καλούμε τις σχολικές μονάδες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ στα τηλ. 24610 45531-3 από τις 8:00 έως τις 4:00.

This entry was posted on Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, 2018 at 17:09 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply