Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το 2018 φέρνει αλλαγές στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

28 Δεκεμβρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Στα δεδομένα του ανταγωνισμού με τις ιδιωτικές εταιρείες δείχνει να προσαρμόζεται η ΔΕΗ, η διοίκηση της οποίας δρομολογεί αλλαγές στην έκδοση των λογαριασμών, εφαρμόζοντας τις αποφάσεις της από την 1η μέρα του 2018.

Η εταιρεία θα προχωρήσει στην έκδοση μηνιαίων λογαριασμών, με τους καταναλωτές -πάνω από 800.000- που είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία e-bill να επωφελούνται από τις νέες δυνατότητες. Στόχος της ΔΕΗ είναι οι μηνιαίοι λογαριασμοί να ξεπεράσουν τα 2.000.000.


Ωστόσο, η έκδοση μηνιαίων λογαριασμών δεν ανατρέπει τη λογική που ακολουθεί έως σήμερα η εταιρεία. Οι καταναλωτές θα λαμβάνουν τρεις λογαριασμούς έναντι και έναν εκκαθαριστικό στο τέλος του τετραμήνου. Η επικοινωνία και η αποστολή των λογαριασμών, θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
Για την ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών η εφαρμογή της εταιρίας θα ζητήσει επικαιροποίηση των στοιχείων του πελάτη, ο οποίος θα πρέπει να συμπληρώσει το ΑΦΜ του και τον αριθμό της αστυνομικής του ταυτότητας.

Στόχος της ανανέωσης είναι να μειωθεί το κόστος σε χαρτί, όσο και τα ταχυδρομικά έξοδα.

πρώτο θέμα

This entry was posted on Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, 2017 at 14:05 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply