Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η στιλάτη θήκη κινητού με την… κτηνώδη μπαταρία

25 Δεκεμβρίου, 2017 by Σταματίνα

Αυτή η προστατευτική θήκη για το κινητό μπορεί να φιλοξενήσει στο κομψό εσωτερικό της μια μεγάλη ποικιλία από smartphones, χαρίζοντάς τους ενέργεια που φτάνει και περισσεύει για δυο ζωές!

Η πελώρια μπαταρία των 6.000mAh χαρίζει απλόχερα ακόμα και 27 ώρες ομιλίας ή πολυμέσων, εξασφαλίζοντας πως δεν θα μείνουμε στα κρύα του λουτρού.

jjfjsefsstgfgsfewsfse3

Περισσότερο πορτοφόλι παρά θήκη με τη στενή έννοια του όρου, η δημιουργία της Emtec φιλοξενεί μάλιστα τη δεύτερη μεγαλύτερη εξωτερική μπαταρία της αγοράς ενσωματωμένη σε θήκη.

Όσο για την πολυχρηστικότητά της, είναι τέτοια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα περισσότερα Android κινητά, αλλά και τα iPhones, διαθέτοντας θύρες τόσο microUSB όσο και Lightning. Κι έτσι αλλάζεις συνεχώς κινητά, όχι όμως και προστατευτική θήκη.

Συνδυασμός δύναμης και ομορφιάς λοιπόν για ενεργειακή εξασφάλιση του κινητού, την ίδια ώρα που η εξωτερική θύρα USB του Power Pouch θα φορτίσει όποια άλλη φορητή συσκευή χρειαστεί λίγο «ζουμί»…

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου, 2017 at 21:03 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply