Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Aegean: Προσοχή, ψεύτικος διαγωνισμός για «δωρεάν εισιτήρια»

19 Δεκεμβρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Ένας ψεύτικος διαγωνισμός κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες μέρες στο facebook, δήθεν προσφέροντας δύο δωρεάν εισιτήρια της Aegean αν ο χρήστης απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις και μοιραστεί τη σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Aegean, πρόκειται για απάτη.

Ο «διαγωνισμός», που υποτίθεται χαρίζει «δύο εισιτήρια για τα 25 χρόνια της Aegean» βρίσκεται σε σελίδα με κακόβουλο λογισμικό, καλεί τον χρήστη να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις και στη συνέχεια, για να «κερδίσει», να ανεβάσει στο facebook τη σελίδα με μήνυμα «ευχαριστώ Aegean».

Η έκταση που πήρε ο ψεύτικος διαγωνισμός ανάγκασε την εταιρεία να πάρει επίσημα θέση, με μήνυμα της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.» αναφέρει η εταιρεία και προσθέτει:

«Eφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.»

This entry was posted on Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, 2017 at 23:35 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply