Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καταγγελία του Δημάρχου Γρεβενών για την εγκατάσταση προσφύγων στον ορεινό όγκο

13 Δεκεμβρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Για ακόμη μια φορά το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και η Ύπατη Αρμοστεία αγνοώντας τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς και ερήμην της τοπικής κοινωνίας των Γρεβενών, επέλεξαν να εγκαταστήσουν πρόσφυγες για “προσωρινή” διαμονή σε συγκεκριμένες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντά τους.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε προς κάθε κατεύθυνση, την αιφνιδιαστική αυτή μεθόδευση απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που στην έναρξη της χειμερινής περιόδου δημιουργεί τεράστιο ζήτημα στο κύριο τουριστικό πλεονέκτημα των Γρεβενών, τον χειμερινό τουρισμό.


Ως Δήμος Γρεβενών έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αντιμετώπισης αυτού του μείζονος ανθρωπιστικού ζητήματος, δεν μπορεί όμως όλη την παθογένεια και τον ερασιτεχνισμό χειρισμών και αποφάσεων, να τα επωμίζεται μια κοινωνία που καλείται να επιβιώσει μέσα στην κρίση. Επιτέλους, οι αρμόδιοι ας εμφανιστούν στο προσκήνιο αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους απέναντι στους πολίτες και στους επαγγελματίες των Γρεβενών.

Γραφείο Δημάρχου

This entry was posted on Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 2017 at 17:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply