Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

 Επιβεβαιώθηκε: Η χορεύτρια Κατερίνα Τιχόνοβα είναι κόρη του Πούτιν

28 Νοεμβρίου, 2017 by Σταματίνα

Καριέρα στον ακροβατικό χορό κάνει η μία κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, η Κατερίνα Τιχόνοβα.

Το Reuters κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι η εν λόγω χορεύτρια είναι η μικρή κόρη του προέδρου της Ρωσίας, μέσω του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Rock ‘n’ Roll (WRRC). Πριν από δύο χρόνια το ειδησεογραφικό πρακτορείο είχε αποκαλύψει τη σχέση της Τιχόνοβα με τον Πούτιν, προκαλώντας αντιδράσεις.

Τώρα όμως ο Μάνφρεντ Μοχάμπ, αντιπρόεδρος νομικών υποθέσεων της WRRC, δήλωσε στο Reuters ότι γνωρίζει την Τιχόνοβα από τη συνεργασία τους στο προεδρείο της ομοσπονδίας. Οταν ρωτήθηκε αν γνώριζε ότι πρόκειται για την κόρη του Πούτιν, απάντησε: «Ναι, τη γνωρίζω, ναι βεβαίως». Οταν ρωτήθηκε ξανά, ένευσε καταφατικά και είπε ξανά «Ναι».

Το 2015 ο Αντρέι Ακίμοφ, αντιπρόεδρος του συμβουλίου της Gazprombank, είχε πει στο Reuters ότι η Τιχόνοβα είναι κόρη του Πούτιν. Αργότερα όμως αρνήθηκε ότι είχε κάνει τέτοια δήλωση.

Ελάχιστα είναι γνωστά για την οικογένεια του Ρώσου προέδρου, καθώς ο Πούτιν έχει κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τις δύο κόρες του, Μαρία και Κατερίνα. Αν και η ταυτότητα της δεύτερης ήταν λίγο πολύ γνωστή, ποτέ δεν είχε υπάρξει επιβεβαίωση για την Τιχόνοβα, από την ίδια, τους εκπροσώπους της ή το Κρεμλίνο.

Ποια είναι η Τιχόνοβα

Χρησιμοποιεί το επίθετο της γιαγιάς της και ασχολείται με πρότζεκτ που χρηματοδοτούνται από τα δημόσια ταμεία, στο κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας, ενώ είναι αντιπρόεδρος της WRRC, υπεύθυνη για το μάρκετινγκ.

Στα 31 της, θεωρείται από τα «μεγάλα» ονόματα στο ακροβατικό rock ‘n’ roll. Είναι παντρεμένη με τον Κίριλ Σαμάλοφ, γιο ενός εκ των πιο στενών φίλων του Πούτιν, ο οποίος έχει βγάλει τουλάχιστον 1 δισ. δολάρια από συμφωνίες με τη μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρεία της Ρωσίας.

 

 

 

 

Reuters

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2017 at 21:02 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply