Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πράσινη σαλάτα με μανιτάρια portobello

25 Νοεμβρίου, 2017 by Σταματίνα

Χορταστική και υγιεινή επιλογή.

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κούπα τσαγιού ελιές κομμένες
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1/4 κούπα τσαγιού ξίδι
  • 1 μικρό μαρούλι ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
  • 3-4 λιαστές ντομάτες
  • 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κούπες τσαγιού μανιτάρια portobello ψιλοκομμένα
  • 1 κούπα τσαγιού ελαιόλαδo

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε και καθαρίζουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια, μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Ρίχνουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά. Ανακατεύουμε για 1 -2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί και το ξίδι. Στη συνέχεια όταν κρυώσει η σάλτσα, ρίχνουμε τη ρίγανη, μαρούλι και ρόκα ψιλοκομμένα, το αλατοπίπερο, τις ντομάτες και τις ελιές.

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 2017 at 13:24 and is filed under ΣΥΝΤΑΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply