Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το φυτό που σταματάει το ροχαλητό σύμφωνα με τη NASA

22 Νοεμβρίου, 2017 by Σταματίνα

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ροχαλίζει ο άνθρωπος που κοιμάσαι μαζί. Τι κι αν τον σκουντάς, τι κι αν προσπαθήσεις να του αλλάξεις πλευρό, το ροχαλητό του μπορεί να σε φέρει στα όριά σου.

Είναι ένας από τους λόγους να μείνεις ξύπνια όλο το βράδυ και να σηκωθείς εκνευρισμένη το πρωί. Φυσικά μιλάμε για το ροχαλητό, το οποίο είναι σαν το ενοχλητικό κουνούπι που δεν φεύγει ποτέ από το αυτί σου και σε εμποδίζει από το να έχεις ένα ήρεμο βράδυ και, τελικά, έναν ποιοτικό ύπνο. Αποτέλεσμα; Ξυπνάς ακόμα πιο κουρασμένη απ’ ότι ήσουν όταν έπεσες στο κρεβάτι.

Βέβαια το πρόβλημα μπορεί να το έχεις κι εσύ με αποτέλεσμα να ακούς συνεχώς τα παράπονα του ανθρώπου με τον οποίο μοιράζεσαι το κρεβάτι σου. Αν πάλι το έχει εκείνος, τότε σίγουρα έχεις αρχίσει να χάνεις την υπομονή σου.

Τουλάχιστον το 20% των ανθρώπων ροχαλίζουν τη νύχτα. Και, όπως γνωρίζουμε, μερικές φορές αυτό γίνεται αιτία καβγάδων στο ζευγάρι, ειδικά αν το άτομο που ροχαλίζει αρνείται να το παραδεχτεί ή αποφεύγει να δώσει σημασία σε ένα πρόβλημα που είναι κάτι περισσότερο από μια απλή νυχτερινή ενόχληση.

Κατά καιρούς έχουν ανακαλυφθεί διάφορα γιατροσόφια για το ροχαλητό. Ηρθε όμως η στιγμή που η NASA δίνει λύση στο πρόβλημα της αϋπνίας σου!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις ένα φυτό στο δωμάτιό σου και όλα θα πάνε μια χαρά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ναι, καλά άκουσες. Ενα φυτό είναι ικανό να τον κάνει να σταματήσει να ροχαλίζει και είναι αυτό του ανανά. 

 

Το φυτό του ανανά, σύμφωνα με μελέτες της NASA, παράγει οξυγόνο και βελτιώνει με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα του αέρα όλη τη νύχτα.

Καλύτερη ποιότητα του αέρα σημαίνει καλύτερος ύπνος, άρα μειωμένο ροχαλητό!

Για κάνε μια δοκιμή…

 

 

bovary

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, 2017 at 23:44 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply