Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Έκτακτη σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

17 Νοεμβρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης


Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γρεβενών ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή ετοιμότητα και συντονισμός των εμπλεκόμενων υπηρεσιών προς αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης που μπορεί να προκύψει από τις συνεχιζόμενες έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Τριγώνης, η Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΓ κ. Φωτεινή Τζουβάρα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιος Πουρνάρας, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Π.Υ. κ. Ιωάννης Ζαψαλής, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Ντίνας, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών κ. Αναστάσιος Καρέτσος, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γρεβενών κ. Παντελής Καραϊορδανίδης, και η Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου.

Αφού έγινε αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί και τα μέχρι τώρα προβλήματα που έχουν καταγραφεί στην πόλη και τους οικισμούς του Δήμου Γρεβενών, δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες για την αντιμετώπιση τους ενώ διαπιστώθηκε η ικανότητα ανταπόκρισης των υπηρεσιών σε κάθε φάση εξέλιξης του καιρικού φαινομένου.

Σε περίπτωση ανάγκης οι πολίτες μπορούν να καλούν χωρίς χρέωση όλο το 24ωρο στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης της Αστυνομίας 100, ή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών 199, καθώς και να ενημερώνονται για τις οδηγίες αντιμετώπισης των έκτακτων καιρικών φαινομένων από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας civilprotection.gr.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, 2017 at 17:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply