Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση μελών του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού Αντώνη Δασκαλόπουλο (εικόνες)

27 Σεπτεμβρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού Αντώνη Δασκαλόπουλο, συναντήθηκαν την Τρίτη (26-7), τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΓ  Κώστας Κυριάκου και Γιάννης Τόλιος.

Στην πρώτη τους αυτή επαφή που έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συζητήθηκαν θέματα  που αφορούν το βόλεϊ αλλά και τον Αθλητισμό στον Ν.Γρεβενών γενικότερα.

Απο την πλευρά του ο Αντώνης Δασκαλόπουλος δήλωσε γνώστης πολλών  ζητημάτων που του ετέθησαν και υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά στον ΓΣΓ  αλλά και σε όλους τους δραστήριους συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας.

This entry was posted on Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2017 at 09:02 and is filed under ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply