Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

 Ο Τραμπ αποκλείει από τις ένοπλες δυνάμεις τους τρανσέξουαλ: Δεν θα υπηρετούν, σε οποιαδήποτε θέση

26 Ιουλίου, 2017 by Σταματίνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι οι τρανσέξουαλ δεν θα μπορούν πλέον να υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις, σε οποιαδήποτε θέση.

«Επειτα από διαβούλευση με τους στρατηγούς μου και τους εμπειρογνώμονες επί των ενόπλων δυνάμεων, ενημερώνω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα δέχεται ούτε θα επιτρέπει πλέον τρανσέξουαλ σε οποιαδήποτε θέση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων», έγραψε ο Τραμπ.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, αυτό γίνεται εξαιτίας του ιατρικού κόστους.

«Ο στρατός μας πρέπει να επικεντρωθεί στην αποφασιστική και συντριπτική νίκη και δεν μπορεί να επιβαρύνεται με τα τεράστια ιατρικά κόστη και την αναστάτωση που θα συνεπαγόταν η παρουσία τρανσέξουαλ στον στρατό», έγραψε ακόμη.

Από πέρυσι, τρανσέξουαλ είχαν τη δυνατότητα να υπηρετούν ανοιχτά στις ένοπλες δυνάμεις, έπειτα από την απόφαση του τότε υπουργού Αμυνας, Ας Κάρτερ, να τερματίσει τη σχετική απαγόρευση, σημειώνει το Associated Press.

iefimerida

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 26 Ιουλίου, 2017 at 21:36 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply