Μπορεί μετά τον καύσωνα η θερμοκρασία να πέσει στο …μηδέν; Φυσικά και μπορεί. Σύμφωνα τουλάχιστον με τον γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα στο facebook, ο Αρναούτογλου αναλύει τα τερτίπια του καιρού και μιλά όχι μόνο για «αισθητή πτώση της θερμοκρασίας» αλλά για τον υδράργυρο να αγγίζει πολικές θερμοκρασίες. Ωστόσο αυτό θα ισχύει ενδεχομένως για τον λυμπο και συγκεκριμένα την κορυφή, όπου στο Μύτικα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η θερμοκρασία φλερτάρει με το ….μηδέν!


Αναλυτικότερα ο Σάκης Αρναούτογλου ισχυρίζεται ότι «Πρόσκαιρη, αλλά εντυπωσιακή και η πορεία της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες με ιδιαίτερο έντονο το σκαμπανέβασμα την Δευτέρα και την Τρίτη.

Δείτε την πορεία της θερμοκρασίας των επόμενων ημερών στην Αττική αλλά και στην κορυφή του Ολύμπου (2917μ) καθώς αυτή θα σημειώσει πρόσκαιρη αλλά αισθητότατη κατά τόπους πτώση (ακόμα και 8-10 βαθμούς κάτω από τον μέσο όρο για την περίοδο που διανύουμε κυρίως στα κεντρικά και βόρεια) ενώ μάλιστα στην υψηλότερη κορυφή της χώρας μας δεν αποκλείεται να το παλέψει ακόμα και για χιονόνερο ή χιόνι τις πρωινές κυρίως ώρες της Δευτέρας καθώς ο υδράργυρος μέσα Ιουλίου ίσως φλερτάρει και με το…μηδέν !
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.