Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || “Ανοιξαν οι ουρανοί” στα Γρεβενά – Εντονη βροχή και χαλάζι (video)

8 Ιουνίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Το νερό πάνω από τα πεζοδρόμια!

Αυτή,  δεν ήταν βροχή που έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης στα Γρεβενά. Ήταν.. κατακλυσμός.

“Ανοιξαν οι ουρανοί” και το αποτέλεσμα καταγράφηκε στην camera του Grevena TV , που έκανε μία βόλτα στην πόλη, για να σας περιγράψει την έντονη βροχόπτωση με την ..συνοδεία ήχων από χαλάζι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε κάποια σημεία του δρόμου, το νερό ξεπέρασε σε ύψος το πεζοδρόμιο ενώ τα ελαστικά των αυτοκινήτων είχαν καλυφθεί με νερό σχεδόν μέχρι τη μέση…

Ο Δήμος Γρεβενών μεριμνώντας για την ασφάλεια των πολιτών, με την συνδρομή του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ζήση Κιάκα, ήδη είχε κλαδέψει τα δέντρα της πόλης νωρίς το φθινόπωρο, γι αυτό δεν παρατηρήθηκαν σήμερα πτώσεις δέντρων ή κλαδιών  και τα  φρεάτια στους δρόμους  ήταν καθαρά,  αφού η ΔΕΥΑΓ σε συνεργασία με τοπικό εργολάβο  και το τεχνικό της τμήμα,  είχε ήδη ολοκληρώσει το έργο αυτό, και απ ότι φάνηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε μόνο λίγα τηλεφωνήματα  για απεγκλωβισμό σε  ασανσέρ, αφού ακολούθησε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος,  και για   δύο περιπτώσεις άντλησης υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια.

Για την βλάβη που δημιουργήθηκε στο ηλεκτρικό δίκτυο, δεν μπορέσαμε να πάρουμε καμία πληροφορία από τους αρμοδίους…

This entry was posted on Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2017 at 19:03 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply