Ο Δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, στέλνει το παρακάτω μήνυμα στους μαθητές όλων των λυκείων των Γρεβενών που ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.


«Μια ακόμη δύσκολη τρίτη λυκείου φτάνει στον τελικό της σκοπό – για τους περισσότερους από εσάς- τη συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να εξασφαλίσετε για τους εαυτούς σας ένα εισιτήριο για τα πανεπιστήμια της χώρας. Αυτός ο αγώνας δεν εξαντλείται σε μια μόνο χρονιά του λυκείου, συμπεριλαμβάνει μαζί με τους καθηγητές σας και τις οικογένειές σας – σιωπηλοί συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες – και συνοδεύεται από πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Τώρα, στο τέλος της διαδρομής, δείξτε το μεγαλείο της νεότητας, αναθαρρήστε και δώστε τα μέγιστα των δυνάμεών σας, δικαιώστε τον κόπο σας και αδράξτε τα όνειρά σας! Πάντα θαύμαζα και θα θαυμάζω τους νέους ανθρώπους που ελπίζουν, μοχθούν και κυνηγούν το όνειρό τους!»

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και όλους σας!

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.