Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα διαβεβαίωσε ξανά τους φιλάθλους της πως ο Λιονέλ Μέσι θα ανανεώσει γι’ ακόμη τέσσερα χρόνια το συμβόλαιό του. Η διάσημη ισπανική ομάδα διέψευσε, για μια ακόμη φορά, τις φήμες, που θέλουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ δυσαρεστημένο από τη δικαστική περιπέτεια του, κυρίως λόγω των πρόσφατων νομικών γεγονότων που σχετίζονται με φοροδιαφυγή και ως εκ τούτου έτοιμο να αφήσει την Καταλονία.


Μάλιστα μέσα στο μήνα αναμένεται να κλείσει και τυπικά η υπόθεση του νέου συμβολαίου του Αργεντινού σούπερ σταρ. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα της Βαρκελόνης «Mundo Deportivo», και η υπογραφή του νέου συμβολαίου θεωρείται πλέον τυπικό θέμα. Ο 29χρονος διεθνής άσος θα υπογράψει μέχρι το 2022 στους Καταλανούς κι εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του, θα βρίσκεται πια στα 34 του χρόνια.

Σύμφωνα με την άλλη αθλητική εφημερίδα της Καταλονίας, «Sport», οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του προέδρου της «Μπάρτσα», Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και του πατέρα του Μέσι, Χόρχε, είναι στο τελικό στάδιο και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Τη φετινή σεζόν ο Μέσι μετράει 51 γκολ και 18 ασίστ σε 49 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έχει σημειώσει 507 τέρματα και έχει μοιράσει 230 ασίστ σε 582 παιχνίδια με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Ο Μέσι υπέγραψε τον Μάιο του 2014, λίγο πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ, το συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι το 2018, με ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 250 εκατ. ευρώ. Φέτος, πριν ο Αργεντινός αναχωρήσει για το Κόπα Αμέρικα συμφώνησε με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου αυτού και πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι η επέκταση να φτάσει τουλάχιστον μέχρι το 2022, ώστε ο Μέσι να είναι παρών στα εγκαίνια του νέου «Καμπ Νου».


Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο συμπληρώνει 16 χρόνια στη Μπαρτσελόνα, στην οποία ανήκει από τα 13 του όταν έφτασε στην Ισπανία μαζί με τον πατέρα του για να ενσωματωθεί στις ακαδημίες της ομάδας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «El Mundo» ο Μέσι θα έχει ετήσιες αποδοχές, με το νέο συμβόλαιο, που θα ξεπερνούν, μαζί με τα μπόνους, τα 25 εκατ. ευρώ!

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.