Η πολεμική Αεροπορία γνωστοποίησε τους υπόχρεους κατάταξης με την Δ’ Εκπαιδευτική Σειρά Στρατεύσιμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ) 2017, οπότε ισχύει η νέα διαδικασία στις μεταθέσεις τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας, όσοι υποχρεούνται για κατάταξη με τη 2017 Δ΄/ΕΣΣΟ (Ιούλιος 2017), καθώς και οι γεννημένοι το έτος 1998, που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (μόνο περιφέρειας Στρατολογικής Υπηρεσίας (ΣΥ) Δυτικής Αττικής), Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Χαλκιδικής, Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας, ‘Αρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσουν πριν την κατάταξή τους και αποκλειστικά στο διάστημα από 10 Μαΐου 2017 έως και 20 Μαΐου 2017 τα πεδία του επιλογικού εντύπου που θα αναρτηθεί στη διεύθυνση https://esso.haf.gr.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι παραπάνω υπόχρεοι για στράτευση, θα τεθούν στη διάθεση της υπηρεσίας, όσον αφορά στη μετάθεσή τους.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.