Πραγματοποιήθηκαν και φέτος στις 2 Μαΐου στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου οι εκδηλώσεις για το

πανηγύρι του χωριού με μεγάλη επιτυχία. Φέτος στο πανηγύρι συμμετείχε αρκετός κόσμος και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση.

Οι γυναίκες του λαογραφικού – χορευτικού τμήματος του Συλλόγου τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η σούπα που μοιράστηκε ήταν πεντανόστιμη και στο διαγωνισμό του παραδοσιακού αγωνίσματος του άλματος τριπλούν το κύπελλο κέρδισε  ο Γρηγόρης Κ. Κουταλής. Η οργάνωση και φέτος έγινε μαζί με την εκκλησιαστική επιτροπή και η συνεργασία ήταν για άλλη μια φορά άψογη.


Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε επίσης με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία η αναβίωση του «αποχαιρετισμού της Πασχαλιάς» και του «διπλώματος του χορού» από το λαογραφικό – χορευτικό τμήμα γυναικών του Συλλόγου.

Τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μπουρέλλας, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας και αρκετός κόσμος. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Αργύριος Καραλιόλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.