Με ένα νέο Γολγοθά έρχεται αντιμέτωπη η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαρία. Οικονομικής φύσης Γολγοθά αυτή τη φορά.

Οπως σημειώνει η ίδια μιλώντας στην Espresso, ενώ περίμενε τη σύνταξη των 300 ευρώ του Ανδρέα Μπάρκουλη για να τα βγάλει πέρα μαζί με τον γιο της, η Εφορία της έστειλε ραβασάκι να πληρώσει 28.000 ευρώ. «Μου ζητούν 28.000 ευρώ από την εφορία και δεν έχω να πληρώσω», λέει.


«Αντί να βγει η σύνταξη του Ανδρέα, που θα είναι 300 ευρώ και θα έχουμε ένα μικρό βοήθημα, οι άθλιοι της κυβέρνησης μου έστειλαν μπουγιουρντί να πληρώσω 14.000 ευρώ εγώ και 14.000 ο γιος μου Νικόλας… Το 2012 κάποιοι άσχετοι στο υπουργείο Οικονομικών καταχώρισαν τον Ανδρέα Μπάρκουλη ως επιτηδευματία, δηλαδή ελεύθερο επαγγελματία, που εργαζόταν με μπλοκάκι. Ο Ανδρέας, που από το 1995 είναι συνταξιούχος και τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτος με άνοια και μετακινείτο με αναπηρικό καρότσι. Πού δούλευε και δεν το ξέρω;», δήλωσε αγανακτισμένη και συμπλήρωσε: «Με ρώτησαν πώς πέρασα το Πάσχα; Ρώτησαν το παιδί μου πως μεγαλώνει; Αν είχαμε να φάμε;».

Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα το αφήσω το θέμα έτσι. Αν ήξερα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έκανα -εντός 4 μηνών- αποποίηση κληρονομιάς, ώστε να μην εισπράττω από το “Διόνυσο” τα δικαιώματα από τις ταινίες του Ανδρέα. Μιλάμε για μικροποσά που φορολογούνται με 20%».


thousandnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.