Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα πρώτα πλάνα από το πάρτι στο Survivor -Χοντρό «θάψιμο» στον Ντάνο και τρελό γλέντι

24 Απριλίου, 2017 by Σταματίνα

Εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα θα είναι το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, καθώς δεν θα έχει ούτε αγωνίσματα, ούτε ψηφοφορίες. Θα έχει… πάρτι!

Καθώς οι δύο ομάδες του Survivor θα γίνουν ουσιαστικά μία, ή τουλάχιστον θα μείνουν μαζί στην ίδια παραλία, η παραγωγή τούς ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη με ένα μεγάλο πάρτι επανένωσης.

Οι παίκτες, όπως φαίνεται από τα πλάνα από το τρέιλερ, έκαναν το μπανάκι τους, έφτιαξαν το μαλλί τους, φόρεσαν καθαρά ρούχα και πήγαν στο πάρτι.

Στο τρέιλερ φαίνεται ότι Διάσημοι και Μαχητές του Survivor είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να βρουν και την ευκαιρία να βγάλουν και… μαχαίρια! Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο από τους Μαχητές να… θάβει τον Ντάνο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τους Διασήμους, ενώ τον Τσανγκ να επαινεί τους Διασήμους για τον τρόπο που ψήφισαν στην τελευταία ψηφοφορία.

Ακολούθως βέβαια έρχεται το τραγούδι, με τους παίκτες να παίρνουν το μικρόφωνο και να γίνεται χαμός! Survivor πίστα!

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 24 Απριλίου, 2017 at 23:51 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply