Εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα θα είναι το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, καθώς δεν θα έχει ούτε αγωνίσματα, ούτε ψηφοφορίες. Θα έχει… πάρτι!

Καθώς οι δύο ομάδες του Survivor θα γίνουν ουσιαστικά μία, ή τουλάχιστον θα μείνουν μαζί στην ίδια παραλία, η παραγωγή τούς ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη με ένα μεγάλο πάρτι επανένωσης.

Οι παίκτες, όπως φαίνεται από τα πλάνα από το τρέιλερ, έκαναν το μπανάκι τους, έφτιαξαν το μαλλί τους, φόρεσαν καθαρά ρούχα και πήγαν στο πάρτι.

Στο τρέιλερ φαίνεται ότι Διάσημοι και Μαχητές του Survivor είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να βρουν και την ευκαιρία να βγάλουν και… μαχαίρια! Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο από τους Μαχητές να… θάβει τον Ντάνο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τους Διασήμους, ενώ τον Τσανγκ να επαινεί τους Διασήμους για τον τρόπο που ψήφισαν στην τελευταία ψηφοφορία.

Ακολούθως βέβαια έρχεται το τραγούδι, με τους παίκτες να παίρνουν το μικρόφωνο και να γίνεται χαμός! Survivor πίστα!

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.