«Δεν έχει τεθεί κανένα ζήτημα, ούτε έχει πραγματοποιηθεί καμία συζήτηση σχετικά με την εξαγορά των διαγνωστικών κέντρων του ομίλου EUROMEDICA» δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά η διοίκηση του ομίλου, σε απάντηση των πρόσφατων δημοσιευμάτων, που υποστηρίζουν ότι ο όμιλος EUROMEDICA βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση του δικτύου διαγνωστικών κέντρων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρότυπος όμιλος Υγείας EUROMEDICA διαβεβαιώνει και υπενθυμίζει σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη, ότι από τον Μάιο του 2015, ο όμιλος έχει προχωρήσει στη σύναψη του Standstill Agreement, ενός πενταετούς πλάνου, που σκοπό έχει την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό του ομίλου. «Ένα πλάνο», όπως επισημαίνει, «που θα επαναφέρει την κανονικότητα όχι μόνο στον όμιλο, αλλά και στο σύνολο του κλάδου».

«Εν κατακλείδι, ο όμιλος EUROMEDICA θα συνεχίσει, μέσω του εκτεταμένου δικτύου διαγνωστικών κέντρων του, να παρέχει τις σημαντικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο, ενώ τα θετικά αποτελέσματα του business plan, που έχει τεθεί σε εφαρμογή, είναι ήδη εμφανή», σύμφωνα με τη διοίκηση του ομίλου.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.