Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Γρεβενών» ανακοινώνει ότι οι εργασίες συντήρησης

του κολυμβητηρίου (καθαρισμός πισινών, απολύμανση τοιχωμάτων, αποκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα, απομάκρυνση των fan-coils) έχουν ολοκληρωθεί και η λειτουργία του θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Γρηγόριος Φαρμάκης

One thought on “Δήμος Γρεβενών: Το κολυμβητήριο καθαρίστηκε, βάφτηκε, απολυμάνθηκε και ξανανοίγει… (εικόνες)”
  1. Ας μας πει κάποιος εφόσον αφαιρέθηκε (και καλώς έγινε αφού δεν υπήρχε πρόληψη και συντήρηση και καταστράφηκαν ) ο παλαιός τρόπος θέρμανσης , ποιος θα είναι ο νεος τροπος που θα ζεστενεται ο χώρος .! Γιατί μέχρι τώρα οι συνθήκες είναι ακατάλληλες! Η πισίνα έχει απώλειες μεγάλες και παραπάνω κόστος θέρμανσης διότι δεν ζεστενεται ο περιβάλλων χώρος! Επίσης , αποκαταστάθηκε ο ηλεκτρ. πινακας.. ο πίνακας όπως και οι υπόλοιποι πίνακες μέσα στο κολυμβητήριο καταστράφηκαν λόγο της υγρασίας.. διότι δεν υπάρχει σύστημα εξαερισμού. Οι τοίχοι καθαριστικαν από μούχλα . Διότι επίσης δεν υπάρχει σύστημα εξαερισμού. Όλα αυτά τα προβλήματα που σήμερα διορθωθηκαν δεν θα είχαν δημιουργηθεί εξαρχής αν υπήρχε σωστοτερος χειρισμός ! Και αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα θα ξαναδημιουργηθουν τα ίδια προβλήματα στο επόμενο διάστημα! Εύχομαι κάτι να αλλάξει και να προσεγγίσει περισσότερο κόσμο ο χώρος αυτός ! Είναι ένας χώρος που αν δωθεί βαρύτητα θα είναι διαφήμιση για την Πόλη των Γρεβενών ,όπως ήταν κάποτε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.