Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κινηματογραφική Λέσχη Γρεβενών: Συγκεντρώνουμε υπογραφές για την επαναλειτουργία της αμφιθεατρικής αίθουσας του πρώην CINE Μανάκια στο Πολιτιστικό κέντρο ¨Θωμά Λάδά¨ του Δήμου Γρεβενών

Απρίλιος 21st, 2017 by Χρήστος Μίμης

Αγαπητοί φίλοι .
Στα πλαίσια των περιφερικών προβολές του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, από την Κινηματογραφική Λέσχη στα Γρεβενά και προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουμε τις τοπικές αρχές και τους υπευθύνους, συλλέγουμε υπογραφές και δηλώσεις ενδιαφέροντος για την επαναλειτουργίας της αμφιθεατρικής αίθουσας του ιστορικού CINE Μανάκια στο Πολιτιστικό κέντρο ¨Θωμά Λάδά¨ του Δήμου Γρεβενών.
Η συγκεκριμένη αίθουσα παραμένει σε αχρησία, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από μουσικά σχήματα, τη θεατρική ομάδα, την κινηματογραφική λέσχη αλλά και να φιλοξενήσει πολλά καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης.

Στο παρακάτω Link όσοι επιθυμείτε να ενώσετε την επιθυμία σας με τη δική μας, μπορείτε να ψηφίσετε και να υποστηρίξετε το παραπάνω εγχείρημα.

Πατήστε εδώ

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 21st, 2017 at 22:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply