Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παππάς: Δεν πρέπει να υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στο θέμα του χρέους

19 Απριλίου, 2017 by Σταματίνα

Την άποψη ότι «δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουμε καθυστερήσεις» σε ό,τι αφορά στο θέμα του χρέους ενόψει και της έναρξης της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο κόκκινο», ο κ. Παππάς τόνισε πως «αν δεν επικρατήσουν πολιτικές σκοπιμότητες θα έχουμε λύση ότι η Ελλάδα δεν θα συναντήσει πρόβλημα εξυπηρέτησης χρέους».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε πως: «τώρα είμαστε μπροστά σε μία απόφαση που αφορά κάποιες ευρωπαικές χώρες και το ΔΝΤ. Δεν μπορεί και δεν πρέπει και δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει με την πρόφαση των διαφωνιών να σπαταληθεί κι άλλος χρόνος».

Και όπως τόνισε στη συνέχεια, αυτή τη στιγμή το σενάριο για επιβολή ακραίων μέτρων λιτότητας έχει κλείσει και υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να εξαντλήσει όλες της τις διπλωματικές ικανότητες και να κάνει καθαρό ποιες είναι οι αναπτυξιακές δυναμικές και να μπορέσουμε να επικυρώσουμε μια πολύ θετική λύση σύντομα».

«Ο κ. Μητσοτάκης έβαλε την ακροδεξιά στη διοίκηση της ΝΔ»

Δριμεία επίθεση όμως εξαπέλυσε στη ΝΔ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την καρατόμηση της Κ. Παπακώστα.

«Στο στρατηγικό δίλημμα της ΝΔ απαντά ο κ. Μητσοτάκης και εμμένει στην αριστερή παρένθεση και έχει κάνει μια σαφή επιλογή. Την ακροδεξιά που έφερε ο κ. Σαμαράς, την έβαλε στη διοίκηση της ΝΔ και καλείται να εξηγήσει γιατί επιμένει σ’ αυτή τη στρατηγική και γιατί δεν θα ψηφίσει τα θετικά μέτρα.», είπε για να προσθέσει πως «η στρατηγική επιλογή είναι ο σφιχτός εναγκαλισμός με τις φωνές της ακροδεξιάς παντρεμένο με ακραίες νεοφιλελεύθερες συνταγές».

Για τις άδειες

Αναφερθείς τέλος στις άδειες, ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής έδειξε στο ΕΣΡ λέγοντας πως δίνει δική του αρμοδιότητα. «Προχωράνε γρήγορα οι διαδικασίες», είπε χαρακτηριστικά.

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 19 Απριλίου, 2017 at 19:49 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply