Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποιες επιχειρήσεις υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS

14 Απριλίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Στους παραβάτες θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ. Το πρόστιμο θα μειώνεται στο μισό αν καταβληθεί εντός 30 ημερών

Οι κατηγορίες επαγγελμάτων και επιχειρήσεων που υποχρεούνται εντός τριών μηνών να εγκαταστήσουν POS και να αποδέχονται μέσα πληρωμής με κάρτα περιλαμβάνονται σε Κοινή Απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας.

Όσοι τα εγκαταστήσουν έως και 30 ημέρες πριν την παρέλευση της σχετικής προθεσμίας, οφείλουν να συμμορφωθούν εντός 4 μηνών από τη δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (i.e να τα θέσουν σε λειτουργία).

Όσοι τα εγκαταστήσουν μετά την παρέλευση της τρίμηνης προθεσμίας, οφείλουν να τα θέσουν σε λειτουργία το αργότερο μέσα σε ένα μήνα.

Στους παραβάτες θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ. Το πρόστιμο θα μειώνεται στο μισό αν καταβληθεί εντός 30 ημερών.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις επιχειρήσεις που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS.


skai

This entry was posted on Παρασκευή, 14 Απριλίου, 2017 at 13:28 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply