Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΝΟΔΕ ΝΔ Γρεβενών προς Χ.Μπγιάλα: “Χαθήκανε 3 εκατ. € το 2017 για τα Γρεβενά” …

10 Απριλίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νομού Γρεβενών κ. Χ.Μπγιάλας σε τελευταία ανακοίνωση του στα τοπικά μέσα σε ενημέρωση των αγροτών για το πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργιες Κοινοποίησέ το δελτίου τύπου του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.

-Για άλλη μία φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χ.Μπγιάλας δείχνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου.

-Δημοσιεύει το δελτίο τύπου λες και δεν το ξέρουν οι αγρότες;

-Δεν μας λέει όμως τις θέσεις του και τους αγώνες που έδωσε ο ίδιος για να μην χαθούνε περίπου 3 εκατομμύρια € το 2017 για τα Γρεβενά και μας παραπέμπει για την επόμενη προκήρυξη η οποία όμως ακούγεται ότι θα περιλαμβάνει δέντρα αμπέλια και κτλ.

-Ο νομός Γρεβενών ως πρωτοπόρος είναι ενταγμένος στη βιολογική γεωργία τα τελευταία 20 χρόνια και ξαφνικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θυμήθηκε την Νατούρα.

-Μήπως είναι καλύτερα, την επόμενη προκήρυξη να την παίζαμε στην λοταρία;;; ίσως φανούμε πιο τυχεροί όπως ο βουλευτής μας!!!!!!

ΝΟΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Απριλίου, 2017 at 19:25 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply