Ταξίδια με πολυτέλεια. Πληρωμένα όλα τα έξοδα. Μισθός 10.000 δολάρια. Τι καλύτερο να προσφέρει μία αγγελία για δουλειά;


Εταιρεία ψάχνει άτομο με διάθεση να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για τρεις μήνες, να μείνει σε πολυτελή καταλύματα και επιπλέον να παίρνει μισθό 10.000 δολάρια! Ακούγεται σίγουρα σαν την καλύτερη δουλειά στον πλανήτη.

 Η Thirdhome, εταιρεία με έδρα στο Τενεσί, διαφημίζεται ως «κλειστό κλαμπ για ιδιοκτήτες πολυτελών εξοχικών κατοικιών». Αυτό που αναζητά είναι το άτομο που θα διαμείνει σε έως και 12 ακίνητα πολλών εκατομμυρίων και θα μοιραστεί τις εμπειρίες του με τους χρήστες των social media, όπως γράφει η Telegraph.

Ο τυχερός θα πληρώνεται 10.000 δολάρια τον μήνα, συν τα ταξιδιωτικά έξοδα, για ένα τρίμηνο. Μάλιστα, για να μην νιώθει μοναξιά, μπορεί να πάρει μαζί του και παρέα, αλλά τα έξοδα του επιπλέον ατόμου δεν καλύπτονται.


Οι υποψήφιοι πρέπει να στείλουν έως τις 30 Μαρτίου ένα βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού, στο οποίο θα εξηγούν γιατί αξίζουν τη δουλειά. Οσο για τις προϋποθέσεις, θα πρέπει μεταξύ άλλων να έχουν εμπειρία στα social media, στη σύνταξη κειμένων, όπως και στο να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.